Meniu
Your Cart
10% Reducere vezi toate Ofertele noastre!

Termeni & Condiţii

TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE


1. PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

În cazul efectuării unei comenzi vom avea nevoie de datele dumneavoastră pesonale. Aceste informații ne sunt necesare, la completarea facturii și livrării comenzii. Nu suntem răspunzători de eventualele greșeli făcute de către client în momentul completării formularului de comandă (exemplu: nume, adresa, nr. telefon., etc.). Toate datele clienților, furnizate prin înscrierea acestora pe magazinul online www.usipentrutine.ro, vor rămâne confidențiale, conform legii în vigoare.


2. EFECTUAREA COMENZII

Comanda o puteți efectua în 2 moduri:

1) Comandă directă: alegeți produsul dorit și dacă e nevoie modificați cantitatea. În cazul în care mai doriți și alte produse apăsați butonul "X" pentru a închide fereastra de dialog a comenzii și repetați procedura de adăugare a unui produs în comandă. Dacă ați terminat cumpărăturile apasați butonul " Finalizează Comanda" și alege modul de transport și plată. La final completați datele personale (obilgatoriu toate câmpurile cu steluță *) și apasati butonul "Confirmați comanda". Veti primi pe e-mail o confirmare a comenzii pe care ați efectuat-o.

2) Comanda prin autentificare: apasași butonul "Creare cont" din bara de sus și completați datele personale. La final apasati butonul "Continuare". O să primiți pe e-mail un mesaj de confirmare a înregistrării contului. După aceea de fiecare dată când aveți nevoie să faceți cumpărături trebuie doar să vă accesați contul apăsând butonul "Autentificare". Din contul dumneavoastră puteți să vizualizați oricând starea comenzii sau să comandați din nou produsele din comandă. Prin înregistrarea pe site, clientul accepta Termenii și Condițiile de cumpărare obișnuite. Pentru ca înregistrarea să fie valabilă, trebuie să completați toate căsuțele marcate cu steluță. Prețurile afișate pe site sunt în LEI și conțin TVA.


3. ANULAREA COMENZII

În cazul în care v-ați răzgândit în privința unei comenzi, o puteți anula în maxim 24 de ore de la plasarea acesteia. Anularea comenzii se poate face pe adresa de e-mail: vanzari@usipentrutine.ro sau direct din "Istoric Comenzi" dând clic pe butonul "Returnare" în formă de săgeată dacă sunteți autentificat în cont.


4. DURATA LIVRĂRII

Dacă data livrării nu a fost stabilită în prealabil, livrarea comenzii se poate face în 1-30 zile lucrătoare în funcție de disponibilitatea stocului propriu sau furnizor.


5. PROMOȚII

Comenzile plasate pe perioada promoțiilor se livrează în limita stocului disponibil. În cazul în care produsul nu se mai află în stoc și clientul optează pentru așteptare marfă de la furnizor, există riscul apariției unor diferențe de preț.


6. RECLAMAȚII

Reclamațiile privind produsele aflate în perioada de garanție sau postgaranție se vor face numai prin completarea formularului de returnări sau printr-un e-mail la vanzari@usipentrutine.ro. Vezi formularul de service de aici sau pe adresa vanzari@usipentrutine.ro. Compania nu își asumă răspunderea pentru eventualele greșeli apărute în descrierile produselor sau pe site-ul nostru.