Meniu
Your Cart
10% Reducere vezi toate Ofertele noastre!

Politică privată

Usipentrutine.ro încearcă să asigure atât siguranța navigației, cât și comenzile plasate ON-LINE sau în showroom-uri, răsplătind astfel încrederea acordată de clienți (prin intermediul clientului / clienților se va înțelege orice persoană care și-a exprimat acordul de a înregistra e-mailul personal sau alte date cu caracter personal, în baza de date a companiei).


Acest document este pregătit în conformitate cu normele legale în vigoare privind protecția datelor cu caracter personal, acest document este complementar „Termenilor și condițiilor”.


Pe 25 mai 2018, dispozițiile Regulamentului European 679/2016 privind protecția persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date devin efective. Conform Regulamentului (UE) nr.679 / 2016, privind protecția persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și la libera circulație a acestor date, usipentrutine.ro are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopuri specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dvs.


Scopul colectării datelor este: informarea clienților despre contul lor pe usipentrutine.ro, comerț electronic (ON-LINE), marketing și urmărire și monitorizare vânzări.


Prin completarea datelor dvs. în formularul de creare a contului și/ sau comandă, declarați că acceptați voluntar ca datele dvs. personale să fie incluse în baza de date usipentrutine.ro și sunteți de acord în mod expres și fără echivoc că toate aceste date personale vor fi stocate, utilizate și prelucrate nelimitat teritorial și/ sau temporar de către usipentrutine.ro, în scopul desfășurării și/ sau derulării de către usipentrutine.ro de activități precum: comerț electronic (ON-LINE), marketing și urmărire și monitorizare a vânzărilor.


Datele dvs. personale pot fi, de asemenea, utilizate în scopul monitorizării, securității și pazei persoanelor, bunurilor, spațiilor, prin camere video situate în spații și showroom-uri.


Datele dvs. vor fi păstrate conform contractelor în derulare (perioada contractuală), plus o perioadă suplimentară de 10 ani de la ultima factură care v-a fost emisă, conform Legii contabilității nr. 82/1991, republicată.


Datele dvs. vor fi transmise numai instituțiilor autorizate ale statului, pentru a respecta obligațiile fiscale și departamentul nostru de contabilitate.


Măsurile tehnice pentru securitatea datelor cu caracter personal sunt: implementarea și punerea în aplicare permanent a unor măsuri tehnice și de securitate informaționale adecvate pentru a preveni divulgarea neautorizată sau ilegală, accesul, pierderea accidentală sau ilegală, distrugerea sau modificarea, transferul, divulgarea neautorizată, accesul neautorizat sau alte daune aduse datelor cu caracter personal.


Astfel de măsuri includ utilizarea firewall-urilor, soluții antimalware, servere sigure, criptare, sisteme adecvate gestionării drepturilor și proceselor de acces, selectarea măsurilor tehnice și comerciale pentru a oferi o protecție adecvată pentru datele dvs. personale împotriva utilizării sau dezvăluirii neautorizate.


Software-ul folosit este actualizat la cea mai recentă versiune stabilă pentru a evita riscurile de securitate. Am implementat proceduri interne pentru a verifica și proteja informațiile procesate și pentru a ne asigura că datele sunt furnizate doar destinatarilor legitimi.


Vă informăm că aveți dreptul de a solicita ștergerea datelor din baza noastră de date în orice moment! Ștergerea datelor se face numai pe baza unei cereri exprese adresate către usipentrutine.ro printr-un e-mail la adresa: vanzari@usipentrutine.ro.


Datele dvs. personale, colectate și prelucrate sunt: numele, prenumele, adresa de e-mail, numele de utilizator utilizat pentru crearea contului, numărul de telefon, adresa de domiciliu/ adresa de reședință/ adresa de livrare a comenzii etc.


Citind acești Termeni și condiții, ați conștientizat că drepturile dvs. sunt garantate prin lege, respectiv:


* dreptul de acces la date, în conformitate cu articolul 15 din Regulament,


* dreptul de a rectifica date inexacte, în conformitate cu articolul 16 din Regulament,


* dreptul de a șterge datele „de uitat”, conform art. 17 din Regulament,


* dreptul de a restricționa prelucrarea, în conformitate cu art.18 din Regulament,


* dreptul la portabilitatea datelor, în conformitate cu articolul 20 din Regulament,


* dreptul de a obiecta, conform art. 21 din Regulament,


* dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automatizate, inclusiv profilarea, în conformitate cu articolul 22 din Regulament,


* dreptul de a se adresa justiției în cazul încălcării drepturilor garantate prin Regulamentul (UE) nr. 679/2016, privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date.


În același timp, vă informăm că aveți dreptul să vă retrageți acordul de marketing în orice moment și să vă creați profilul în scopuri de marketing.


Usipentrutine.ro va colecta de la clienții săi doar datele strict necesare pentru a finaliza comenzile sau pentru a răspunde la orice solicitări făcute de aceștia.


Sistemele informatice și procedurile software pe care se bazează funcționarea site-ului achiziționează, în timpul funcționării lor normale, unele informații a căror colectare și transmisie este necesară pentru buna funcționare a protocoalelor de comunicare pe Internet. Aceste informații nu sunt colectate pentru a fi asociate subiecților identificabili, dar, prin natura lor, ar putea, în cazuri speciale prevăzute de lege, să conducă la identificarea utilizatorilor.


În această categorie de date introduceți adresele IP sau numele de domeniu al computerului, adresele URI ale resurselor accesate, ora vizitei dvs., metoda folosită pentru interogarea serverului, dimensiunea fișierului accesat, codul numeric care indică starea interogării serverului (accesat, eroare etc.) și altele. parametrii privind sistemul de operare și mediul computer al utilizatorului.


Vă informăm că atunci când vizitați site-ul, serverul înregistrează automat toate aceste date, așa cum este cazul tuturor operatorilor.


Datele indicate vor fi utilizate numai în scopul colectării informațiilor statistice anonime cu privire la utilizarea Site-ului și pentru a putea controla funcționarea corectă a acestuia. Datele ar putea fi utilizate de hosterion și pentru a stabili răspunderea în cazul săvârșirii unor infracțiuni informatice ipotetice, cu scopul principal de a vă garanta siguranța și securitatea în timpul navigării.


Astfel, usipentrutine.ro poate notifica utilizatorii/ clienții despre ofertele curente prin intermediul newsletter-ului săptămânal și poate trimite alte mesaje speciale.


Usipentrutine.ro nu promovează SPAM. Orice utilizator/ client care și-a furnizat explicit adresa de e-mail de pe site-ul usipentrutine.ro poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date. Informațiile pe care ni le furnizați vor fi utilizate în scopul pentru care ați furnizat-o.


Usipentrutine.ro, colectează și prelucrează datele comunicate de clienți numai în scopul prevăzut și cu respectarea prevederilor legale în vigoare. De asemenea, usipentrutine.ro nu va divulga nicio informație personală identificabilă a clienților săi către terți și nu va permite accesul acestora la datele lor.


Usipentrutine.ro informează clienții că datele lor pot fi accesate doar de către angajații companiei, cu scopul exclusiv de a executa corect toate operațiunile necesare pentru gestionarea comenzilor și solicitărilor.


Usipentrutine.ro poate furniza datele dvs. personale altor companii cu care se află în relații de parteneriat, indiferent dacă se află sau nu pe teritoriul Uniunii Europene, dar numai pe baza unui angajament de confidențialitate din partea acestora, ceea ce garantează că aceste date sunt stocate în securitate și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare, după cum urmează: furnizori de servicii de marketing, servicii de curierat, de plată/ servicii bancare, telemarketing sau alte servicii și alte companii cu care putem dezvolta programe comune pe piața produselor și serviciilor noastre.


Informațiile dvs. personale pot fi furnizate și Parchetului, Poliției, instanțelor și altor organe autorizate ale statului, pe baza limitelor prevederilor legale și ca urmare a anumitor solicitări formulate, numai dacă legea impune acest lucru privesc.


Pentru orice informații suplimentare privind protecția datelor cu caracter personal sau pentru orice alte solicitări, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la vanzari@usipentrutine.ro și vă vom răspunde în termenul legal.