Meniu
Your Cart
10% Reducere vezi toate Ofertele noastre!

Despre uşi

Ușile de exterior – înseamnă 11 ani de lucru, 5500 de metri pătrați de spațiu de fabrică și 250 de mii de uși vândute.

Înțelegem că, în primul rând, ușile sunt evaluate în funcție de aspectul exterior, prin urmare usile noastre sunt produse de design. Noi studiem cu atenție gusturile și tendințele pentru ca mereu să vă bucurăm cu noi modele interesante.

Utilizarea echipamentelor moderne europene, materialelor de înaltă calitate, controlul constant al calității la toate etapele de producție, precum și personalul calificat – garantează calitatea produselor noastre, ce este confirmat de către toate certificatele necesare.

În prezent oferta noastra contine peste 50 de modele – de la cele simple până la cele premium. Noi producem si importam uși care nu doar decorează casa, ci au și un număr de avantaje:

  • Rezistența la foc. Toate ușile au un certificat anti-incendiu de conformitate cu o limită de rezistență la foc de 60 și 30 de minute (în funcție de model).
  • Rezistența împotriva spargerii. Construcția ușilor conține o foaie de metal, o fixare suplimentară – anti-spargere și, de asemenea, este completată cu încuietori calitative de la producători cunoscuți.
  • Izolarea fonică și izolarea termică. Ușile au 2 sau 3 contururi de etanșare (în funcție de model) și sunt izolate cu vată minerală de înaltă densitate. Toate ușile sunt certificate și au un prag de izolare fonică de 42dB.

În anul 2017 producatorul nostru a realizat un experiment tehnic care a demonstrat nivelul de rezistență la uzură al balamalelor și mânerelor în conformitate cu standardele stabilite de Uniunea Europeană. Astfel am depășit limita de 250000 de cicluri de deschidere și închidere a ușii și aceasta este o garanție pe viață!

Nu economisim pe inovații, perfecționăm producția, continuăm să căutăm cele mai bune materiale și producem finisaje creative, astfel încât locuința clienților noștri să fie protejată, iar partenerii noștri de afaceri se se mândrească de produsele prezentate!