PREZENTARE  TERASE RETRACTABILE


Dacă ai o terasă comercială sau rezidențială, noi te ajutăm să scapi de zilele toride de vară, ploile ce iți alungă clienții sau praful de pe stradă, oferindu-ți mai multă umbră si intimitate. Produsele noastre pe care ți-le punem la dispoziție, vor veni la pachet cu serviciul de montaj si service ale acestora.

Astfel oferta noastră este compusă din următoarele produse

1. Sistem de copertină motorizată

Copertina motorizată este un sistem robust care poate fi utilizată în toate condițiile meteorologice și funcționează cu un sistem special de întindere. Structurile copertinelor sunt adaptabile la orice fel de spații și foarte fiabile. Pergolele motorizate cu acoperiș retractabil pot fi utilizate în spațiile exterioare ale cafenelelor și restaurantelor, în grădinile și terasele spațiilor rezidențiale în toate anotimpurile. Șinele  și piesele mobile sunt foarte silențioase și nu necesită intreținere. Caracteristicile copertinelor motorizate sunt controlate prin telecomandă. Pentru că pergolele retractabile sunt produse fiabile oferim garantie 5 ani la materialul textil, 5 ani garantie la motorizare si 10 ani la sistemul metalic.

Motorizarea este Hi-tech și este asigurată de SOMFY Franta sau BECKER Germania și are o caracteristică anti blocare când întâlnește un obstacol. Automatizarea completă poate fi asigurată de un senzor de vânt și unul solar pentru a scăpa de grija de a închide singuri copertina.

Materialul textil utilizat este asigurat de bradurile SERGE FERRARI și SIOEN. Materialul are trei straturi și este cel mai potrivit pentru folosirea în aer liber datorită proprietății sale flexibile pe bază de PVC ce poate fi folosit la temperaturi între -30c / +70c.

Sistemul metalic este fabricat din mai multe tipuri de profile și poate vopsit în orice culoare doriți doar indicând codul RAL preferat. Totodată dimensiunile copertinei pot fi asigurate ca adâncime între 1 m / 10 m și lungime între 1 m / 11 m și în mai multe tipuri de structuri prezentate mai jos.

Galerie imagini

2. Pergolă automată sau manuală

Acest model de pergolă este unul clasic și este cel mai preferat de clienți datorită frumuseții, esteticii si aspectului elegant combinat cu design-urile și culorile țesăturii acrilice utilizate.  Structura este vopsită electrostatic și confecționată din materiale de aluminiu. Copertina poate fi controlată manual, automat sau telecomandat și se pot pune optional senzori de vânt si solar dar si o optiune de reglare a pantelor.

3. Geam automat tip ghilotină vertical

Geamul automat tip ghilotină este cel  mai inovativ sistem de fereastră automată. Este fabricat din sticlă securizată de 10mm sau 19mm cu geam termopan. Cel mai atractiv punct al sistemului este dat de partea fixa a geamului care poate fi folosită cu succes la terasele restaurantelor pentru a închide lateralele și astfel a restricționa traficul nedorit de persoane și curenții de vânt, având totuși aerisită terasa. Motorul Becker oferă o glisare pe verticală a celorlalte două panouri. Un sistemul de geam automat poate avea dimensiunile cuprinse între 1m si 4m lungime și 1m și 3,3m înălțime.

4. Geam culisant lateral

Geamul culisant e compus dintr-o sticlă securizată de 10mm. Cadrul și șinele sunt produse din aluminiu.  Combinația dintre garniturile de etanșare, cadrul de aluminiu si sticla verticală conduce la o protecție ridicată împotriva razelor UV, dar și împotriva vântului rezistând la rafale de 100km pe oră si 500kg impact.

5. Sistem ZIP de umbrire

Sistemul Zip este de fapt o perdea mecanică utilizată pentru a face umbră. Materialul este rezistent la condiții meteo severe precum vânt și ploaie. Acest sistem rulează pe două șine subțiri și este ușor de utilizat. Vara blochează în mare măsură razele solare și totodată iarna ține căldura în interior. Pot fi produse în dimensiunile și culorile dorite. Sistemul poate fi manual, automat sau telecomandat și optional se pot adauga senzori de vânt si solar.

Galerie imagini